Bekijk hier de tekst
van 'Het dorp van Koning Ezel'

VZW Meaningfool is een echte poppenkast,met ziel en hart voor de dingen rondom ons.
We brengen mensen samen met muziek, humor,kunst,natuur,….
Zo zijn we begonnen en zo gaan we verder!

Het thema van zomercartoonwandeling 2021 (Open Tentoonstelling Cartoon Wandeling) is Visie met verbeelding, een variatie met nieuwe accenten, dat we met trots aan jullie willen voorstellen.

Mensen terug bewust maken en laten wegdromen in de wonderlijke wereld van de cartoonisten en illustrators. Zij vertolken iets visueel, een beeld dat in hun hoofd hangt, sommige beelden zijn zonder tekst, Visie Met Verbeelding!

Dit jaar zal Herberg ‘Koning-Ezel’ het middelpunt zijn van de derde editie, we werken met 3 lussen die vertrekken in Herberg ‘Koning-Ezel’ en er ook eindigen.
‘Het Kunstenalternatief Cartoonshop’ met een tentoonstelling Nikola (Ioa) Hendrickx zal zeker een aanrader zijn.

De zomercartoonwandeling heeft veel aandacht voor openbare ruimten waar wandelaars, fietsers kunnen verpozen  en picknicken. 
Leuke opdrachten voorzien!

Voltooi de puzzel van illustrator Leslie Saurus. Deze puzzelstukken, grappige illustraties, zijn op verschillende locaties van de cartoonwandeling terug te vinden, 20 om precies te zijn. Pas dan kan je het mysterie oplossen.

Mooievaar is een concept van Koen Dewulf, dit is een grappige inval van een kind en creatieve pappa. Deze rare vogels kun je in het park van Mesen bewonderen. (meer info hiervoor binnenkort).

Echt een aanrader om een leuke dag majestueus door te brengen.

Zomercartoonwandeling 2021, 
Visie met Verbeelding!

Cartoonisten en illustrators van deze editie: 

AaaRGH (Mario De Koninck) , MadMan (Bert Vanstiphout), Geinz (Frits Deblieck), Kwertoons (Kevin Werbrouck), Erwin Vanmol, Leslie Saurus, Fien Cools, Liezekribbels (Lieze Borms), Ygor (Filip Haeyaert), Bart Vantieghem, Barbara-Dot, Koen Dewulf, Bruno Deneckere, Meermens (Bram Verstappen), Joachim Baeyens, Emma Van Den Eeckhaut , Jolien Tekent , Wachtmaarlater (Steven Baukes), Wim Vlieg, Arnulf (Arnout Fierens), Nikola (IOA) Hendrickx en  Lise Vanlerberghe 

Prijs: 0-12 is gratis, 12 -18 en studenten  1,50 euro en volwassen 2,50 euro  Gezin: 5 euro   Afstand wandeling en verdere info is binnenkort te zien op www.meaningfool.org